Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شهرداری قم، کوروش محمدحسینی روز چهارشنبه در گفت و گویی افزود: سیستم جدید جایگزین سیستم قدیم شده و قم‌کارت فرصت‌های بسیاری را برای شهروندان ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: از فردا (چهارشنبه) امکان خرید «قم‌کارت» در باجه‌های ارایه کارت‌های ویژه ناوگان اتوبوسرانی شهرداری در تمام سطح شهر قم فراهم است و اتوبوس‌ها به ۲ دستگاه سیستم جدید و قدیم مجهز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: بعد از گذشت ۲ ماه امکان شارژ دوباره کارت‌های قدیم وجود ندارد و کارت‌ها به ‌صورت رایگان با کارت‌های جدید تعویض می‌شوند.

محمدحسینی، از امکان استفاده قم‌کارت در سایر اماکن وابسته به شهرداری نیز خبر داد و گفت: یکی از ظرفیت‌های قم‌کارت استفاده آن در مکان‌های تفریحی و گردشی وابسته به شهرداری است و تا ۲ ماه آینده امکان استفاده این کارت در باغ پرندگان نیز فراهم می‌شود.

وی به امکان پرداخت الکترونیکی در تاکسی‌ها نیز اشاره و بیان کرد: نصب بارکدخوان در بیش از ۲ هزار و۵۰۰ دستگاه تاکسی امکان پرداخت الکترونیکی را با کمک سامانه «قم‌یار» برای شهروندان فراهم کرده است.

وی حذف پرداخت نقدی در تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها را مستلزم همکاری بخش خصوصی و شهروندان دانست و تاکید کرد: با پرداخت الکترونیک در تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها علاوه بر حفظ شیوه نامه‌های بهداشتی بسیاری از مشکلات شهرداری در سازمان اتوبوسرانی حل خواهد شد.

محمدحسینی، درباره امکان صدور بلیت‌های تک‌سفره برای مسافران و زایران گفت: به‌زودی امکان صدور کارت‌های تک‌سفره کاغذی در باجه‌های ارایه‌دهنده کارت و الکترونیکی در سامانه قم‌یار نیز فراهم می شود.

وی با اشاره به سایر ظرفیت‌های قم‌کارت افزود: امکان صدور کارت با نام شهروندان و بررسی سابقه پرداخت‌ها و شارژ کارت در سامانه قم‌یار نیز به‌زودی فراهم‌ می شود و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه خطا می‌توانند از طریق سامانه ۱۳۷ مشکلات ایجادشده را اعلام کنند.

وی به ظرفیت شهرداری قم برای تجهیز تمام تاکسی‌ها و تاکسی ون‌ها به سیستم بارکد خوان اشاره کرد و گفت: تمام تاکسی‌ها تا پایان سال به دستگاه بارکدخوان مجهز می شود و تا امروز استقبال خوبی از سوی رانندگان تاکسی برای نصب بارکدخوان شده است.

وی هزینه اجرایی زیرساخت‌های قم‌کارت را رقمی برابر با چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: برای نصب دستگاه‌ها در اتوبوس‌ها نیز چهار میلیارد تومان هزینه شده و بخش مهمی از زیرساخت‌ها نیز با ظرفیت‌های استانی اجرایی شده است.

۶ هزار دستگاه تاکسی در سطح شهر قم وجود دارد، این تعداد شامل ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه تاکسی خطی، ۲ هزار و ۴۰۰ دستگاه تاکسی گردشی و یک هزار دستگاه تاکسی بیسیم است و باقیمانده تاکسی‌ها بین قم و شهرهای اقماری آمد و شد دارند.

برچسب‌ها شهرداری قم قم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری قم قم شهرداری قم قم اخبار کنکور دستگاه تاکسی اتوبوس ها تاکسی ها کارت ها قم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۰۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست تبیین روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور با سخنرانی دکتر ناصر باقری مقدم رئیس گروه مطالعات راهبردی علم و فناوری و آینده‌نگاری و دبیر ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به صورت مجازی و از طریق اسکای روم با حضور اکثریت نمایندگان هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

 

دکتر باقری مقدم بهره‌مندی از نقطه نظرات دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی سراسر کشور را فرصت مغتنمی در مسیر روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور خواند.

 

وی در ابتدا به بیان سرفصل‌های نقشه جامع علمی کشور پرداخت و یکی از ایرادات وارد به نقشه جامع علمی کشور را زیاد بودن تعداد اولویت‌ها خواند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ به تعریف انواع سیاست‌ها و تحلیل آنها در نقشه جامع علمی کشور پرداخت.

 

به اعتقاد وی تاکنون نیمی از نقشه جامع علمی کشور پیاده شده و در حال اجرایی‌سازی است و بخش‌های مهمی از آن هم هنوز اجرایی نشده که باید در روزآمدسازی مورد توجه قرار گیرند.

 

وی در ادامه گفت: یک سری اصول را در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور مد نظر قرار دادیم. اولین اصل این است که به دنبال بازنگری هستیم و نه اینکه یک نقشه جامع علمی جدیدی را تهیه کنیم. اصل دوم این است که کماکان به بحث اولویت‌گذاری عمودی در نقشه خواهیم پرداخت اما راهبردهای افقی را هم مورد توجه قرار می‌دهیم. اتخاذ دو رویکرد توامان فنی- اقتصادی و اجتماعی- فنی اصل سوم است.

 

باقری مقدم بیان کرد: به بحث گفتمان سازی عمومی و نخبگانی و جلب مشارکت حداکثری دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در روزآمدسازی نقشه توجه ویژه‌ای خواهد شد.

 

وی در ادامه به تشریح ساختار روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور پرداخت و گفت: در هنگام تفکیک نقشه به بخش‌های مختلف، چهارده بسته کاری تعریف شد تا برای هرکدام ساز و کار روزآمدسازی را بیندیشیم. هر کدام از این بسته‌ها بنا به وضعیتی که اکنون دارند ممکن است کمابیش نیاز به روزآمدسازی و تعیین کمیت داشته باشند.

 

وی گفت: هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی در تک تک این بسته‌های کاری می‌توانند به ما کمک فکری بدهند.

 

ﻣﺪﯾﺮ ﺭﻭﺯﺁﻣﺪﺳﺎﺯی نقشه جامع علمی کشور ﻓﺮهنگستاﻥ ﻋﻠﻮﻡ مهمترین فعالیت‌های مورد انتظار در کارگروه‌های تخصصی برای هر یک از این بسته‌های کاری را مورد اشاره قرار داد که قرار است با رویکرد دلفی انجام شوند و ادامه داد: هیئت‌های اندیشه‌ورز در دو مورد تحلیل نظرات خبرگان حقیقی و حقوقی در حوزه مربوطه و استفاده حداکثری از ظرفیت تخصصی کشور در حوزه مربوطه و مدیریت جریان گفتمان سازی و ترویج در طول فرآیند می‌توانند کمک زیادی کنند.

 

در ابتدای جلسه نیز دکتر محمدرضا مصوری کارشناس معاونت آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با ارائه توضیحات پیرامون نشست پرداخت.

 

وی دلیل برگزاری این نشست را درخواست بسیاری از هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی برای تشکیل یک بحث تبیینی پیرامون نحوه روزآمدسازی، نگرش به قضیه روزآمدسازی نقشه و اینکه در چه کمیت و کیفیتی این قضیه می‌تواند صورت بگیرد دانست.

 

 

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی رسوب ۲۵ همت در سپرده دستگاه‌ها با حساب واحد خزانه
  • راهنمای جامع برندگان لاتاری گرین کارت
  • ‌برپایی تورهای شهروندی عمران و پیشرفت در شیراز
  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • تدوین اصول سه گانه در روزآمدسازی نقشه جامع علمی کشور
  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • مشارکت ۲۱ هزار نفر در ورزش شهروندی/ هدف شهرداری همدان سازندگی است
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند