Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@07:56:51 GMT

یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۷۶۸۷

یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟

به گزارش اقتصاد آنلاین، بر این اساس مقرر شده بود تا افراد در دو مرحله از 19فروردین تا نوزدهم خرداد ماه اطلاعات محل سکونت خود را در سامانه املاک و اسکان ثبت کنند. مرحله اول طرح 20روز به طول انجامید و بر اساس آن افراد براساس کدملی اطلاعات خود را در این سامانه ثبت می‌کردند؛ پس از 20روز، ثبت این اطلاعات بدون محدودیت کد ملی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمدید مهلت ثبت‌ نام تا پایان مهرماه

هرچند مقرر شده بود تا افراد اطلاعات محل سکونت خود را تا 19خرداد در این سامانه ثبت کنند، اما حال زمان ثبت‌نام تمدید شده و تا پایان مهر ماه ادامه دارد؛ یعنی افرادی که هنوز به دلایل مختلف موفق به ثبت اطلاعات املاک خود در سامانه املاک و اسکان نشدند، می‌توانند با مراجعه به سایت https://amlak.mrud.ir اقدام به ثبت‌نام نمایند.

چرا باید اطلاعات را در این سامانه ثبت کرد؟

شناسایی خانه‌های خالی و نیز دریافت مالیات از آن یکی از مهم‌ترین دلایلی است که افراد باید اطلاعات محل سکونت خود را در این سامانه ثبت کنند؛ اما در همان زمان اعلام شد که عدم ثبت اطلاعات و یا ثبت اشتباه آنان، قطع حقوق شهروندی را به دنبال دارد؛ از جمله این حقوق شهروندی می‌توان به یارانه، خدمات بانکی و... اشاره داشت.

البته این تصمیم اعتراض افراد زیادی را به دنبال داشت؛ چرا که افراد معتقد بودند در این صورت اگر در سامانه ثبت‌نام کنند، صاحب‌خانه آن‌ها را از خانه بلند خواهد کرد و اگر ثبت‌نام نکنند، از حقوق شهروندی و خدمات بانکی محروم می‌شوند. بسیاری نیز می‌گفتند خانه‌ای ندارند و با کل خانواده تنها در یک اتاق از خانه‌ای دیگر زندگی می‌کنند؛ پس تکلیف چیست؟ عشایر و... نیز از جمله افرادی بودند که با انتشار خبر پیشین اقتصادآنلاین در این خصوص، به این تصمیم معترض شدند و گفتند وقتی خانه‌ای نیست، چه چیزی را ثبت کنیم؟ اما همچنان هیچ مسئولی به طور شفاف به سوالات این افراد پاسخ نداده است.

آیا چنین سازوکاری شدنی است؟

پس از انتشار این خبر، انتقادات بسیاری بر سازوکار آن مطرح شد؛ مهم‌ترین ایراد نیز به خود سامانه وارد بود؛ چرا که اساس سامانه املاک و اسکان خوداظهاری بود؛ خوداظهاری‎ای که هیچ مبنایی برای راستی‌آزمایی آن وجود نداشت. در این سامانه حتی پایه‌ای ترین اطلاعات افراد ثبت نشده بود و افراد خود باید اطلاعات را یک به یک ثبت می‌کردند. در چنین سازوکاری حتی اگر فردی به غلط اطلاعات را ثبت کند و اشتباه بودن آن محرز شود نیز شاهد چرخه معیوبی خواهیم بود که طراحی درست سامانه چنین مشکلاتی به همراه نداشت.

حال باید دید در این مهلت تمدیدشده، راهکاری برای حل این مشکلات اندیشیده می‌شود و یا خیر.

پربیننده ترین فروش اقساطی جک S5 (تحویل ۴۵ روزه) تصاویر جدید سدان جتکو و ایران خودرو منتشر شد یک خانه در محله مجیدیه تهران چند؟ قیمت و زمان فروش فیدلیتی اعلام شد + جزییات خانه‌ های نوساز شمال تهران چند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سامانه املاک یارانه یارانه سامانه ثبت ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۷۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در کل کشور یک میلیون و ۵۰۰ هزار رقبه وقفی داریم که اطلاعات جی آی اس ۳۳ درصد از آنها معادل ۵۰۰ هزار رقبه انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، مهدی زنگنه، امروز_ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت- در جلسه با مدیرکل اوقاف استان زنجان اظهار کرد: از ۱۰ سال گذشته کار اتصال اطلاعات و مشخصات املاک و اراضی وقفی به سامانه GIS آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه در طول ۱۰ سال فقط پنج هزار رقبه به این سامانه متصل بود اما در سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ رقبه نیز به آن اضافه شد، اضافه کرد: در حال حاضر هفت هزار و ۵۰۰ رقبه به این سامانه متصل هستند.

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه در کل کشور یک میلیون و ۵۰۰ هزار رقبه وقفی داریم که اطلاعات جی آی اس ۳۳ درصد از آنها معادل ۵۰۰ هزار رقبه انجام شده است، اضافه کرد: امید است کار ثبت اطلاعات ۸۰ درصد رقبات وقفی کل کشور در یک‌سال آینده انجام شود.

زنگنه اضافه کرد: انجام جی آی اس حلقه مفقوده مدیریت وقف است و تنها در صورت انجام کامل این طرح است که مدیریت بهینه در املاک و اراضی وقفی که یکی از اهداف سازمان اوقاف است، امکان‌پذیر می‌شود.

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: در قالب جی آی اس حد و حدود موقوفات مشخص شده و مشخصات املاک و اراضی وقفی از حالت کلی و توصیفی خارج می‌شود.

کد خبر 751648

دیگر خبرها

  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • چرا طلافروشها از اعلام دقیق دارایی های خود نگرانند؟
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • خبر مهم برای یارانه بگیران | چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی